Kcetaş'tan Kan Bağışı

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyasının...

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyasının bir yenisini daha gerçekleştirdiklerini belirterek "Kan bağışında bulunmak insanlık adına ulvi bir görevdir. Ben ve çalışanlarım bu görevi yerine getirdiğimiz için son derece mutlu ve huzurluyuz." dedi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci , şirket yönetici ve çalışanları Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi'nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldılar. Şirket çalışanları tarafından geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasına kan vererek öncülük eden Şirket Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci " Kan vermek en ulvi insanlık görevlerinden birisidir. Kanı sadece ihtiyaç olduğu zaman değil sürekli vermeliyiz. Sağlık durumu yerinde olan herkese kan vermeyi tavsiye ediyorum. Hem bu şekilde insanlık adına önemli bir görevi yerine getirmiş oluyorsunuz hem de kan vererek sağlıklı yaşıyorsunuz. Biz geleneksel olarak her yıl Erciyes Üniversitesi'nin olsun, Kızılay'ın olsun kan bağışı kampanyalarını kurumsal olarak destekliyoruz. Bu artık geleneksel hale geldi ve kurumumuzdaki herkes bunun bir insanlık görevi olduğunun bilincinde. Ben tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah lazım etmesin ama lazım olduğunda da bu kanların hazır olması güzel bir şey. Üniversite, personeline kampanyalarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

KCETAŞ Doktoru Mehmet Karakaya ise kan bağışına yönelik şunları söyledi: "Kan bağışı, kişinin kanındaki zararlı yüksek yağ oranını düşürdüğü gibi, kalp krizi ihtimalini de yüzde 90 azalttığı görülmüştür. Verilen kanın yerine anında vücuttan genç hücreler dolaşıma katıldığı için, vücut bağışıklık sistemi daha dinç ve canlı olur. Kan bağışının baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olduğu tespit edilmiştir."

Erciyes Üniversitesi'nin kan bağışı kampanyasına katılan şirket yönetici ve çalışanları gün sonunda 85 ünite kan bağışında bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: