KCK Davasında Itirazlarda Bulunan Avukatlara, Meslektaşlarından Tepki Geldi

İkinci KCK davasında avukatların sık sık itiraz etmesi üzerine duruşmaya ara verilmesi bazı sanık avukatlarını...

İkinci KCK davasında avukatların sık sık itiraz etmesi üzerine duruşmaya ara verilmesi bazı sanık avukatlarını isyan ettirdi. Diğer avukatlara tepki gösteren sanık avukatlarından Mihriban Kırdök, “Yeter artık, biraz sabır gösterin” dedi.

Duruşmada Mahkeme Başkanı'nın iddianamenin özetini okuduğu sırada, avukatlar sık sık talepte bulunmak üzere söz istedi. Ancak Mahkeme Başkanı söz hakkı vermeyeceğini ve iddianamenin özetini okuyacağını söyledi. Avukatlar ise bu uyarıya rağmen itirazlarına devam etti. Yaşanan tartışma üzerine Mahkeme Başkanı duruşmaya ara verdi.

Reklam
Reklam

Aranın ardından duruşmanın başladığı sırada sanık avukatlarından Mihriban Kırdök, diğer avukatlara yönelik uyarıda bulundu. Avukatlara tepki de gösteren Kırdök, “Yeter artık. Burada tutuklu arkadaşlarımız var, acı duyuyoruz hepimiz. Sabır gösterin biraz.” diye konuştu. Avukat Kırdök’ün bu tepkisi üzerine Mahkeme Başkanı ‘bravo’ diyerek destek verdi.

Meslektaşlarından gelen bu tepki üzerine de avukatların itirazları kesildi. İddianamenin özetini tamamlamasının ardından söz verilen avukatlar konuşmalarına devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: