KCK'ya Yönelik Operasyon

Batman'da terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında BDP'li yöneticilerin de bulunduğu 31 kişi Diyarbakır'a

Batman'da terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında BDP'li yöneticilerin de bulunduğu 31 kişi Diyarbakır'a getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Batman, Siirt ve Mardin'de eş zamanlı başlatılan operasyon kapsamında Batman'da gözaltına alınan 31 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık soruşturması için Diyarbakır'a sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi'ne getirilen zanlıların, savcılıktaki ifadelerinin alınmasına başlandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Aziz Aslan/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: