Kcteaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki:

Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki, düzenlediği basın toplantısında, şirketin...

Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki, düzenlediği basın toplantısında, şirketin yüzde 20'lik hissesinin satın alındığını ve artır şirketin üretime yöneleceğini bildirdi.

Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım Şirketi'nin yüzde 40'lık hissesinin Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu, yüzde 20'lik hissenin ise özelleştirilerek satışa çıkarıldığını söyleyen Başkan Özhaseki, "Uzun bir maratondan sonra yüzde 20'lik hisseyi alarak mutlu sona ulaştık" dedi.

Şirkette yüzde 51'lik hissenin Büyükşehir Belediyesi'ne ait olacağını anlatan Başkan Özhaseki, "Bu oran çok önemli. Bazı fabrikaların bu yüzde 2'lik fark nedeniyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ama bizim kimseyi mağdur etme gibi bir niyetimiz yok" ifadesinde bulundu.

Reklam
Reklam

"Belediyenin kurduğu şirket aslına rücu etti" diyen Başkan Özhaseki, "12-13 yıllık bir mücadelenin sonunda hedefimize ulaştık" dedi.

Geçtiğimiz yıl şirketin 55 milyon TL kar ettiğini açıklayan Başkan Özhaseki, "Şirket bundan sonra daha fazla kar edecektir. Artık gelecekle ilgili olarak şirketimizin önü açıldı. Artık üretimi artırmak lazım. Dağıtım şirketiyiz ama bunu bu şekilde devam ettirirsek şirket küçülür. O nedenle üretime ağırlık vereceğiz. Denizli ve Merzifon'da kömür rezervleri var ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Yabancılarla temaslarımız var. Teklifleri değerlendiriyoruz. Üretim yapan şirket olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: