KDS’de YGS İl Birincisi Özel Sunguroğlu Liselerinden

Özel Sunguroğlu Fen Lisesi öğrencisi Taha Varol, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12. sınıflara...

Özel Sunguroğlu Fen Lisesi öğrencisi Taha Varol, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12. sınıflara yönelik düzenlenen Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda birinci oldu. Varol, toplam net ve YGS-1, YGS-2, YGS-6 puan türlerinde sınava giren 11 bin 625 öğrenci arasında il birinciliğini elde etti.
Özel Sunguroğlu Liseleri Müdür Yardımcısı Selami Çetin, “YGS sınavı öncesi kendimizi değerlendirmek açısından faydalı olan bu sınavda yine okulumuzun Türkiye derecesi çıkarabileceğimizi gördük.” dedi.
Başarılarının bir tesadüf olmadığını vurgulayan Çetin, başarıdaki en önemli payın öğretmen ve öğrencilerin özverili bir çalışmanın neticesi olduğunu belirtti. ÖSYM tarafından yapılan YGS ve LYS sınavına öğrencileri sistemli bir şekilde hazırlayarak, başarı geleneğini devam ettireceklerini aktaran Çetin, “Bu başarılarda hiç şüphesiz öğretmenlerimizin katkılarını unutmamak gerekiyor. Bu bir ekip işidir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz