Kdz. Ereğli Bisiklet Sevenleri Derneği Başkanı Gültekin: -"Amacımız, bisiklet sevenleri bir araya getirmek, bisikletin sağlık, spor, eğlence, ulaşım, çevre sağlığı, turizm ve ekonomiyönlerinden getireceği faydaları anlatmak"

Kdz. Ereğli Bisiklet Sevenleri Derneği Başkanı Alparslan Gültekin, "Amacımız, bisiklet sevenleri bir araya getirmek, bisikletin sağlık, spor, eğlence, ulaşım, çevre

Kdz. Ereğli Bisiklet Sevenleri Derneği Başkanı Alparslan Gültekin, "Amacımız, bisiklet sevenleri bir araya getirmek, bisikletin sağlık, spor, eğlence, ulaşım, çevre sağlığı, turizm ve ekonomi yönlerinden getireceği faydaları anlatmak" dedi.

Gültekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yıldır etkinliklerle Ereğli'de sporsal ve sosyal faaliyetlere katkı sağladıklarını söyledi.

Amaçlarının, ilçede bisiklet sevenleri bir araya getirmek, bisikletin sağlık, spor, eğlence, ulaşım, çevre sağlığı, turizm ve ekonomi yönlerinden getireceği faydaları anlatmak olduğunu belirten Gültekin, bisikleti geniş kitlilere sevdirmeye çalıştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bisiklet ile ulaşımı teşvik ve geliştirmek için alt yapı faaliyetlerinin gerçekleştirmek için her tür girişimde bulunmaktayız. Son bir yılda doğal, tarihi, turistik yörelere bisiklet turu düzenledik. Her yaş kategori ve sınıfta yarışlar düzenleyerek seminerler verdik. 81 ilden 81 bisikletlinin katıldığı 'Atamızın Yolunda' bisiklet turuna derneğimizi temsil eden 5 üyemiz katılmıştır. Ayrıca Zonguldak yolu üzerinde dernek üyelerimizle birlikte hatıra ormanı oluşturduk."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: