Kdz. Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübünden Kutlama Programı

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi Spor Kulübü tarafından 2012-2013 sezonunda elde edilen başarılar ve...

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi Spor Kulübü tarafından 2012-2013 sezonunda elde edilen başarılar ve kupaların sergilendiği bir kutlama programı düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Spor Salonunda düzenlenen kutlama programında konuşan Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Spor Kulübü Başkanı Opt. Dr. Recep Erdoğan, kulüp olarak 2012-2013 sezonunda elde edilen başarılar ve kupaların sergilendiği bir kutlama programı düzenlendiklerini söyledi.

Kulüp olarak futbolda U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-19 ve A takım kategorilerinde müsabakalara katıldıklarını belirten Erdoğan, “Bu gün Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi spor kulübü olarak bir organizasyon düzenledik. 2012-13 sezonunda kazandığımız kupalarımızı sergiledik. Ereğli kamuoyu ile paylaştık. Kulübümüze destekleri, katkıları olan insanlara onurluklar takdim ettik. Kulübümüz futbolda kulübümüz U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-19 ve A takım kategorilerinde müsabakalara katıldı. A takım 1.amatör kümeyi 2.olarak bitirdi. Zonguldak’ta yapılan yükselme maçlarında başarılı oldu. Hafta sonu yapılacak Zonguldak spor maçında kazandığı takdirde, bir üst lige çıkacak ve Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi spor kulübü deplasmanlı süper amatör lige çıkmış olacak. Takımın teknik heyeti İlker Bozkurt, Namık Küçük ve Mustafa Tatar’a şükranlarımızı sunuyoruz. İlk defa kurduğumuz ve müsabakalara katıldığımız voleybol takımı, Bilecik Belediye, Kocaeli Kandıra ve Düzce spor kulüplerinin olduğu gurupta birinci oldu. Takımın oyuncu-çalıştırıcısı Serkan Erseller ve takım sorumlusu Gürbüz Bayram’a şükranlarımızı sunuyoruz. İlk defa kurduğumuz ve müsabakalara katıldığımız bayanlar Hentbol da, Zonguldak il birincisi olduk. Takımın kurucusu ve çalıştırıcısı Ogün Sinan’a şükranlarımızı sunuyoruz. İlk defa kurduğumuz ve müsabakalara katıldığımız, Zonguldak Kulüpler Badminton Ligi Büyükler birincisi, gençler ikincisi olduk. Önümüzdeki yıl Zonguldak ilini, Türkiye liglerinde Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi olarak biz temsil edeceğiz. Yine bu takımların çalıştırıcısı ve yaratıcısı Ogün Sinan hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kimi insanların yaşamlarında bazı tutkuları, istemleri olur. Yaşam biçimlerinin şekillenmesinde bu tutkular önemli yer tutar. Bu tutku ya da istemleri; içinde yaşadığı topluma faydalı olmak düşüncesi ile birleşince; kendi kendilerine bazı görevler üretirler. Ya da bu istem ve düşüncesini bilenler tarafından, o insana görevler verilir, roller biçilir. Bu gönüllülük onlara bazı sorumluluklar yükler, ister istemez. Çünkü gönüllü olmak sorumluluk gerektirir. Gönüllü olmak, vermeyi, paylaşmayı gerektirir. Spor kulübü yöneticiliği gönüllü bir görevdir Bu duygu düşünceler içinde yaptığımız spor kulübü yöneticiliğinden mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarım Ahmet Yener, Müslüm Buday, Metin Yüksel, Engin Köksal, Sertan Yalçın, Mustafa Erdoğan, Cengiz Özdemir, Ali Gonca Turan, Hikmet Erlat ve Sedat Cebeci dostlarıma emekleri ve katkıları için şükranlarımı sunuyoruz. Organizasyona katılan sporcu kardeşlerimizin velileri ve basın mensubu dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kutlama programına Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yalçın Enç, BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, Karadenizspor Kulübü Başkanı İsmet Uzun, Akınspor Kulübü Başkanı Reşat Pala, Ormanlı Belediyespor Kulüp Başkanı Fikri Çelik, Gülüç Belediyespor Kulübü Yöneticisi Çetin Demirci de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: