Keçer: Bilinçli çevreci olmak için eğitim şart

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Keçer, sivil toplum kuruluşlarının çevreyi korumaya yönelik...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Keçer, sivil toplum kuruluşlarının çevreyi korumaya yönelik bütün çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Mustafa Keçer, açıklamasında, TEMA'nın, okullarda doğanın ve ormanların korunmasına yönelik bilgilendirme çalışmasına gönülden destek verdiklerini belirtti. Keçer, çevre bilincinin küçük yaşta kazanılması için okullarda çevre bilinci eğitiminin önemli olduğunu kaydetti. Hızlı kentleşme ile birlikte yeşil alanların daraldığını belirten Keçer, beldelerinde çevre ve ormanların korunmasına yönelik TEMA işbirliği ile bilinçlendirme toplantıları yaptıklarını söyledi. Bir plastik atığın doğada 400 yılda kayıp olduğunun altını çizen Keçer, bilinçsiz bir şekilde atılan sigara izmaritinin binlerce hektar ormanlık alanı kısa sürede yok edebileceğini kaydetti.
Keçer, "Doğanın korunmasına yönelik sivil toplum kuruluşlarının bütün etkinliklerine destek veriyoruz. Çevrenin ve ormanların korunmasında eğitimin çok önemli olduğuna inanıyoruz. TEMA'nın okullarda doğa ve ormanların korunmasına yönelik eğitim çalışmasına destek veriyoruz. Çevre bilinci kazanmada eğitim şart." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz