Keçiören Belediyesi’nden Ücretsiz Diyabet Testi

Keçiören Belediyesi tarafından Dünya Diyabet Günü nedeniyle Antares ve Forum Ankara alışveriş merkezlerinde diyabet standı...

Keçiören Belediyesi tarafından Dünya Diyabet Günü nedeniyle Antares ve Forum Ankara alışveriş merkezlerinde diyabet standı açıldı.

Keçiören Belediyesi sağlık personelleri tarafından vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak detaylı vücut analizi, kan şekeri ölçümü, tansiyon ölçümü yapılarak vücut kitle endekslerine bakıldı. Vatandaşlara şeker hastalığı hakkında bilgi verilirken vatandaşların soruları uzmanlar tarafından cevaplandırıldı. Keçiören Belediyesi tarafından Antares ve Forum Ankara Alışveriş Merkezi’nde toplamda 3 bin 170 kişiye diyabet ve obezite taraması yapılarak önemli uyarılarda bulunuldu.

Reklam
Reklam

Dünya Diyabet Günü kapsamında açılan stantları ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, uzmanların günümüzde diyabetin artış gösterdiğine dikkat çektiklerini söyledi. Keçiören Belediyesi olarak vatandaşları bilinçlendirmek için stant açtıklarını belirten Başkan Ak, stantlarda vatandaşların kan şekerlerinin ölçüldüğünü ve gerekli uyarıların yapıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: