Keçiören Pazarında Her Tezgahın Numarası Var

Keçiören Belediyesi, ilçede kurulan tüm pazar yerlerindeki tezgahları numaralandırıyor. Böylece vatandaşın hangi tezgahtan mal aldığını...

Keçiören Belediyesi, ilçede kurulan tüm pazar yerlerindeki tezgahları numaralandırıyor. Böylece vatandaşın hangi tezgahtan mal aldığını bilmesi sağlanarak pazar alışverişi daha güvenli hale getiriliyor.

Keçiören Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe sınırları içerisinde haftanın her günü değişik semtlerde kurulan 39 pazar yerinde, halkın düzenli ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapması için aldığı önlemleri artırıyor. Tüm semt pazar yerlerini asfalt çizim makinesiyle yeniden çizen zabıta ekipleri, tezgah numaralarını tezgah alanlarının önüne okunur şekilde yazıyor. Bu sayede vatandaşların kimden ve kaç numaralı tezgahtan alışveriş yaptığını bilmesi sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Ayrıca tüm semt pazar yerlerinin değişik noktalarına elektronik dijital terazi koyan zabıta ekipleri, alışveriş sırasında aldığı ürünün ağırlığından emin olamayan vatandaşların bu şüphelerini gidermeye yardımcı oluyor. Keçiören Zabıtası, pazar yerlerinde genel huzuru bozan esnafa ait tezgahları ise derhal kapatarak iptal ediyor. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Pazar Büro Amirliği de, semt pazar yerleri ile ilgili tüm işlemlerin düzenli bir şekilde yürütülmesi için çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz