Keçiören Ve Elmadağ’da Asfalt Sezonu Açıldı

Ankara Keçiören Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarla ilçeye dört yılda 1...

Ankara Keçiören Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarla ilçeye dört yılda 1 milyon 67 bin 727 ton asfalt sermeyi başardı.
Göreve geldiğinde Keçiören’in en önemli sorunlarından birisinin asfalt konusunda yaşandığını gören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören’in 3 bini aşkın cadde ve sokağıyla da çok büyük bir metropol olduğuna dikkat çekti. Başkan Ak, geçmiş yılların da birikimiyle ilçede ciddi bir asfalt sıkıntısı yaşandığını hatırlatarak, bunu dikkate alarak büyük bir asfalt seferberliği başlattıklarını ve ilçeye dört yılda 1 milyon 67 bin 727 ton asfalt serdiklerini aktardı.

Reklam
Reklam

ELMADAĞ’DA ASFALTLANIYOR

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Elmadağ ilçesinde de asfalt çalışmalarına başladı.
İsmetpaşa ve Gümüşpala mahallerinde başlayan asfalt çalışmaları önümüzdeki günlerde Kurtuluş, Bahçelievler, Muzafferekşi, Şehitlik, İstasyon, Seyitcemali, Fatih ve Havuzbaşı mahalleri ile devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz