Keçiören Yeşile Bürünüyor

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, " Keçiören içinde yeşiller değil, yeşiller içinde bir Keçiören istiyor...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, " Keçiören içinde yeşiller değil, yeşiller içinde bir Keçiören istiyor ve bunun için çalışıyoruz" dedi.

Yeşil bir Keçiören için sürekli ağaçlandırma yapan Keçiören Belediyesi, Ayvalı Mahallesi'ndeki fidan dikiminin ardından Osman Gazi Mahallesi'ndeki Osman Gazi Parkı'nı da ağaçlandırdı. Osman Gazi Parkı'nın bölge için çok önemli olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu parka toplam 25 bin adet fidan dikeceklerini belirtti. Keçiören'in en büyük parklarından biri olacak olan Osman Gazi Parkı'nda düzenlenen fidan dikim töreninde karaçam, batı ladini, ıhlamur, akasya ve çınar başta olmak

Reklam
Reklam

üzere bin 200 fidan dikildi. Törene katılan öğrenciler fidan dikmek için birbirleriyle yarışırken mahalleliler de Başkan Ak'a teşekkürlerini iletti.

Geçen hafta da Ayvalı Mahalesi'ndeki 4 bin 500 metrekarelik ağaçlandırma alanına 300 fidan diktiklerini hatırlatan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören içinde yeşiller değil, yeşiller içinde bir Keçiören istiyor ve bunun için çalışıyoruz" dedi. Keçiören'in şu an için yeterli yeşil alana sahip olmadığını da belirten Başkan Ak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Ovacık'ta yapacakları kent ormanı ile bu sorunu çözeceklerini ifade etti. Kent ormanı projesi ile sadece Keçiören'in değil Ankara'nın da nefes alacağını söyleyen Başkan Ak, "Keçiören kent ormanı, şehrin akciğerleri olacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: