Keçiören'de 2 Bin Kişi Aynı Sofrada

Keçiören Belediyesi tarafından dört yıldır gerçekleştirilen "Mahallede İftar Var" programları bu yıl da sürdürülüyor.İkinci mahalle...

Keçiören Belediyesi tarafından dört yıldır gerçekleştirilen "Mahallede İftar Var" programları bu yıl da sürdürülüyor.

İkinci mahalle iftarı Basınevleri Mahallesi'nde yapıldı. Gülhane İlköğretim Okulu bahçesindeki iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Burada bir konuşma yapan Başkan Ak, mahalleliyle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Hep beraber aynı sofranın etrafında buluşuyoruz. Böylesine güzel bir ortamda olmaktan çok mutlu oluyorum. Ramazan'ı Keçiören'de dolu dolu yaşıyoruz. Şehir yaşantısında zaman zaman sıkıntılarımız oluyor. Hep birlikte dayanışma içinde ve kaynaşma halinde olmamız gerekiyor. Biz de mahalle iftarlarımızda böyle bir vesile oluşturuyoruz. Tüm mahalleliyle bir araya gelerek Ramazan'ın ruhuna uygun bir birliktelik oluşturuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Basınevleri Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programının ardından Karagöz ve Hacivat gösterisi yapılırken, kukla gösterisiyle de minikler doyasıya eğlendi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da çocukların sevincine ortak olarak onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Dört yıldır vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı "Mahallede İftar Var" programları bu yıl da 12 farklı mahallede gerçekleştiriliyor. Mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu mahalle iftarlarının programı ise şöyle:

"27 Temmuz Cuma Mestan Sokak-Aşağı Eğlence, 28 Temmuz Cumartesi Bağlum Belediye Binası önü, 30 Temmuz Pazartesi Ayvalı Pazar Yeri, 2 Ağustos Perşembe Osmanlı İş Merkezi yanı pazar yeri-Etlik, 4 Ağustos Cumartesi Ufuktepe Pazar Yeri, 6 Ağustos Pazartesi Aktepe Pazar Yeri, 10 Ağustos Cuma Yükseltepe KEÇMEK önü, 12 Ağustos Pazar Osman Hamdi İlköğretim Okulu bahçesi-Pınarbaşı, 13 Ağustos Pazartesi Yunus Emre Kültür Merkezi önü-İncirli."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: