Keçiören'de bahar temizliği başladı

Keçiören Belediyesi, sert ve yağışlı geçen kışın ardından bahar temizliği yapıyor. Zorlu geçen kışın ardından...

Keçiören Belediyesi, sert ve yağışlı geçen kışın ardından bahar temizliği yapıyor. Zorlu geçen kışın ardından temizlik seferberliği başlatan Belediye, meydanları, cadde ve sokakları temizleyerek baharı karşılıyor.

Kış aylarında kirlenen ve kar küreme çalışmaları nedeniyle hasar gören cadde ve sokaklar bir yandan temizlenirken diğer yandan onarımdan geçiriliyor. 12 su tankeri, 10 süpürge aracı, 2 vakumlu kaldırım üstü araç ve 60'a yakın personelle temizlik çalışmalarını yürüten Keçiören Belediyesi, kış mevsiminin izlerini siliyor.

Reklam
Reklam

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yoğun yağışlı geçen kışın ardından başlattıkları temizlik çalışmalarıyla baharı karşıladıklarını belirterek, "Keçiören, baharı en güzel hisseden ilçelerimizden biri. Bizler de yürüttüğümüz yoğun çalışmalarla Keçiörenlilerin baharı tam anlamıyla hissetmelerine katkı sağlıyoruz." dedi.

Kışın bıraktığı izleri ortadan kaldırarak halkın günlük yaşamını daha da kolaylaştırmaya çalıştırdıklarını belirten Başkan Ak, Keçiören'in yaşanabilirliğine katkı sağlayacak her uygulamayı eksiksiz hayata geçirdiklerini kaydetti. Baharın temizlikle geldiği Keçiören'de, yürütülen çalışmalar ay sonuna kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz