Keçiören'de Eğlenceli Yaz Okullarına Yoğun İlgi

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmeleri ve faydalı aktivitelere yönlendirilmeleri için Keçiören Belediyesi’nce açılan Ankara'nın en büyük...

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmeleri ve faydalı aktivitelere yönlendirilmeleri için Keçiören Belediyesi’nce açılan Ankara'nın en büyük yaz okuluna, Keçiörenli çocuklar bu yıl da büyük ilgi gösterdi.

Yüzme, futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, kickboks, tenis, badminton, kriket, çim hokeyi ve atletizm branşlarında açılan yaz okullarından 7 - 15 yaş grubundaki tüm çocuklar yararlanabiliyor. Katılan öğrencilere Belediye tarafından ücretsiz şort ve tişört hediye edilirken, ücretsiz servis hizmeti de veriliyor. Yaz okullarında en büyük ilgiyi 3 bin 500 öğrenci ile yüzme branşı gördü.

Reklam
Reklam

Keçiören Belediyesi’nin yaz okullarında bu sene 11 ayrı branşta toplam 6 bin çocuk eğitim görecek. Yaz okullarına büyük önem verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencilerin yaz tatillerini en iyi ve verimli bir şekilde geçirmeleri için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Öğrencilere en iyi eğitimin verilmesi, onların sporla tanışmaları ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için en büyük yaz okulunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ak şöyle konuştu: "Ankara'da sayısal anlamda en büyük yaz spor okulunu Keçiören Belediyesi gerçekleştiriyor. Bütün tesislerimizi bu amaçla kullandırıyoruz. Çocuklarımız hem eğlensinler hem yaz tatillerini gönüllerince geçirsinler, aynı zamanda bir şeyler de öğrensinler istiyoruz. Çocuklarımız bizlere emanettir, velilerimiz bu konuda rahat olsunlar. Biz onlara kendi çocuklarımız gibi bakıyoruz. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için biz de elimizden gelen katkıyı sağlayacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: