Keçiören'de kadınlara hakları anlatıldı

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) kadın hakları konulu bir seminer düzenledi. Estergon Türk Kültür...

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) kadın hakları konulu bir seminer düzenledi. Estergon Türk Kültür Merkezi'nin kümbet kısmında gerçekleştirilen seminerde Avukat Kadriye Kayatürk, KEDEM velilerine ve KADEM öğrencilerine kadın haklarını anlattı.
Kadriye Kayatürk, geçmişten günümüze kadının toplum içindeki rolünü, kadın haklarına yönelik uygulamaları, ülkemizde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın işlevleri ile diğer kurum ve kuruluşların kadın haklarıyla alakalı yaptığı çalışmaları katılımcılara aktardı. Kadına karşı şiddet ve yeni düzenlemelerle kadınların kazandığı hukuki haklar hususunda da dinleyicileri bilgilendiren Kayatürk, semineri takip eden kadınların sorularını da cevapladı. KEDEM velileri ve KADEM öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği program, KEDEM Koordinatör Yardımcısı Hatice Kuramaz'ın Avukat Kadriye Kayatürk'e çiçek takdim etmesiyle sona erdi. Programa katılan kadınlar seminerden istifade ettiklerini ve yeni düzenlemelerle değişen haklarını öğrendiklerini ifade ederken kendilerine bu imkanı sunduğu için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz