Keçiören'de Pazarlar Daha Temiz

Keçiören Belediyesi, pazar yerlerinde yoğun bir temizlik çalışması yürütüyor. Pazar yerlerindeki tezgahlar toplandıktan sonra çalışmalarına...

Keçiören Belediyesi, pazar yerlerinde yoğun bir temizlik çalışması yürütüyor. Pazar yerlerindeki tezgahlar toplandıktan sonra çalışmalarına başlayan ekipler, Keçiörenlilerin daha temiz ve rahat bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Keçiören Belediyesi, vatandaşların temiz ve rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesi için pazar yerlerindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Açık ve kapalı pazar yerlerinde tezgahların kaldırılmasıyla çalışmalarına başlayan ekipler, yoğun bir temizlik faaliyeti yürütüyor. Keçiören'de haftanın yedi günü farklı mahallelere kurulan 39 pazar yerinde düzenli olarak çalışmalarını yürüten ekipler, ilk olarak alandaki kaba çöpleri topluyor. Çöp arabalarıyla pazar yerlerindeki tüm atıklar alındıktan sonra süpürge ve yıkama araçlarıyla pazarlar temizleniyor.

Reklam
Reklam

Pazarlardaki temizlik faaliyetleri kapsamında Keçiören Belediyesi tarafından pazar esnafına da ücretsiz çöp poşetleri dağıtılıyor. Gün içerisinde tüm tezgahlara dağıtılan poşetler sayesinde pazar esnafının da daha temiz bir ortamda satış yapması sağlanıyor. Çöp poşeti dağıtımı uygulamasıyla pis koku ve olumsuz durumlar da engelleniyor. Temizlik faaliyetlerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür eden pazarcılar, çöp poşetleriyle çevre ve temizlik konusunda daha duyarlı davranıyor. Rutin temizliğin yanı sıra düzenli aralıklarla pazar yerlerinde özel temizlik çalışmalarını devam ettiren Keçiören Belediyesi'nin faaliyetleri, satış yapan esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Keçiörenlilerin temiz ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi için denetimlerin ve temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Pazar yerlerinin temizliği ve denetimi konusunda hassas davranıyoruz. Ekiplerimiz pazar yerlerinin dağılmasıyla anında alanın temizliğini gerçekleştiriyor. Keçiörenlilerin daha rahat ve huzurlu alışveriş yapabilmeleri için tüm imkanları sağlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: