Keçiören’de Van Depreminde Hayatını Kaybedenler Unutulmadı

Keçiören Belediyesi tarafından Van depreminin birinci yılında hayatını kaybedenler için program düzenlendi.Keçiören Belediyesi tarafından depremin...

Keçiören Belediyesi tarafından Van depreminin birinci yılında hayatını kaybedenler için program düzenlendi.

Keçiören Belediyesi tarafından depremin birinci yılında mevlit programı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, Ercişliler Derneği Başkanı Zafer İzgi, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Depremin ardından büyük bir yardım seferberliği başlatıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiörenliler olarak Vanlı ve Ercişli kardeşlerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Keçiören Belediyesi ile Erciş Belediyesi'nin kardeş belediyeler olduğuna dikkat çeken Başkan Ak, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek böyle acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Başkan Ak, dün olduğu gibi bugün de Van ve Ercişlilerin yanında olduklarını vurguladı.

Deprem sonrası tüm Türkiye'nin Erciş'in ve Van'ın yanında olduğunu belirten Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ve Keçiörenlilerin, depremin ilk gününden itibaren kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek teşekkür etti.

AK Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici de konuşmalarında deprem sonrası Van'ın yeniden inşa edildiğini vurgulayarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de böylesi acıların tekrarlanmaması dileğiyle deprem sonrası seferber olan herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ercişliler Derneği Başkanı Zafer İzgi de destek ve katkılarından dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Program kapsamında Erciş'te deprem öncesi durum ve deprem sonrası yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili sunum yapıldı. Mevlithanların mevlidi şerif okudukları programda tasavvuf müziği korosu tarafından da mini bir konser verildi. Programın sonunda ise Ercişliler Derneği tarafından deprem sonrası yaptıkları çalışmalar ve desteklerinden dolayı başta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak olmak üzere Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile Kızılay, AKUT, TOKİ, AFAD gibi kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz