Keçiören'de Yaz Okulları Açıldı

Keçiören Belediyesi Yaz Okulları törenle açıldı. Ankara'nın en büyük yaz okulu olma özelliğine sahip olan...

Keçiören Belediyesi Yaz Okulları törenle açıldı. Ankara'nın en büyük yaz okulu olma özelliğine sahip olan okullara Keçiörenli çocuklar bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.

Keçiören Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için her yıl açılan yaz okullarının açılış töreni gerçekleştirildi. Kalaba Spor Tesisleri'ndeki törene Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, yaz okullarında eğitim gören çocuklar ve velileri katıldı. Yaz okullarında, futboldan atletizme 12 ayrı branşta 3 bin 600 çocuk eğitim görecek. Açılış töreninde bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaz okullarında sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve eğitici çalışmaların olduğunu söyledi. Yaz okullarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ak, öğrencilerin yaz tatillerini en iyi ve verimli bir şekilde geçirmeleri için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Yaz okullarının açılış töreninde öğrencilerden oluşan iki takım arasında açılış maçı yapıldı. Maçın başlama vuruşunu Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı. Başkan Ak'a Ankara Şampiyonu olan Keçiören Bağlum Spor U 13 takım kaptanı tarafından şampiyonluk kupası hediye edildi. Başkan Ak da iki takım oyuncularına başarı belgelerini takdim etti. Yaz okulları açılış töreni birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: