Keçiören'deki karbonmonoksit gazından zehirlenme -Mehmet Gürgeç'in cenazesi Kırşehir'de toprağa verildi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde misafir olduğu akrabaları Ahmet ve Betül Aydın çiftinin evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Mehmet

Ankara'nın Keçiören ilçesinde misafir olduğu akrabaları Ahmet ve Betül Aydın çiftinin evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Mehmet Gürgeç'in (44) cenazesi Kırşehir'de toprağa verildi.

Mehmet Gürgeç için, görev yaptığı Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde tören düzenlendi.

Törene, Gürgeç'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Başhekim Dr. Hacı Kaymaz, hastane personeli katıldı.

Törende konuşan Büyüker, "Soba zehirlenmesi sonucu vefat eden vatandaşlarımıza ve çok kıymetli personelimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

2 çocuk babası Gürgeç'in cenazesi, Kırşehir merkeze bağlı Ulupınar beldesinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra belde mezarlığında toprağa verildi.

Mehmet Gürgeç'in Kırşehir AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yardımcı hizmetli olduğu, Ankara'ya görevde yükselme eğitimi için gittiği belirtildi.

Ahmet ve Betül Aydın ile çocukları Hira Gül ve Ece Sıla da karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: