Keçiörenli Çocuklara Motosiklet Sürüş Eğitimi

Keçiören Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğiyle Keçiören’de yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere, ücretsiz...

Keçiören Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğiyle Keçiören’de yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere, ücretsiz güvenli sürüş eğitimi ve motosiklet kültürü dersleri veriliyor.

Okulların tatile girmesinin ardından farklı etkinlik ve programlarla Keçiörenli çocuklara alternatif bir yaz tatili sunan Keçiören Belediyesi, öğrencilere motosiklet sürüş eğitimi imkanı sağladı. Keçiören Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitim programında Keçiören’deki camilerde yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilere güvenli motosiklet sürüş eğitimi ve motosiklet kültürü dersleri veriliyor. Bağlum’da bulunan pist alanındaki sürüş eğitimlerine 300'e yakın öğrenci katıldı. 7–14 yaş arasındaki öğrencilere yönelik verilen eğitimlere Keçiören’deki Kur'an kurslarına giden tüm öğrencilerin katılması öğrencilerde trafik duyarlılığının artması ve bilinçli bir sürücü olmaları hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Eğitim programının Keçiörenli çocuklara farklı bir aktivite imkanı sağladığını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, proje sayesinde yüzlerce çocuğun motosikletle tanışma fırsatı yakaladığını söyledi. Trafik konusundaki eğitimlerin genç yaşlarda verilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ak, “Keçiören Belediyesi olarak Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğiyle güvenli sürüş eğitimi ile ilgili ortak bir proje başlattık. Eğitimler sayesinde Keçiörenli çocuklar motosiklet sürüşleri ile trafik konusunda bilinçleniyorlar.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: