Kedi için taksiciler seferber oldu

Ağaçta mahsur kalan kedi için taksiciler seferber oldu

Kars’ın Kağızman ilçesi Şahin dere mahallesi milli egemenlik Caddesi'ndeki bir ağaçta mahsur kalan kedi için Taksi durağındaki taksiciler seferber oldu.

Şehir merkezinde bir kedi çıktığı ağaçta mahsur kaldı. Vatandaşlar kediyi ağaçtan indirmek için itfaiyeye haber vermek üzereyken, o sırada Taksi sürücüleri ağaçta kalan kediyi gördü. El ele vererek kediyi ağaçtan indirmek isteyen taksiciler, çevredekilerden alkış aldı. Taksicilerin ağaca çıkmasını gören kedi kendini boşluğa bıraktı taksiciler sayesinde kurtarılan kedi, hemen olay yerinden uzaklaştı. Taksiciler 2 saattir ağaçta kalan, işe giderken kedinin sesini duyduklarını ve kedinin sıkıştığını gördükten sonra yardım etmek istediklerini belirttiler. El ele vererek kule yaptıklarını anlatan taksiciler, kediyi özgürlüğüne kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: