Kedi İle Köpeğin Dostluğu Görenleri Şaşırtıyor

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bir kedi ile köpeğin aralarındaki dostluk görenleri şaşkına çeviriyor. Toni adlı köpek...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bir kedi ile köpeğin aralarındaki dostluk görenleri şaşkına çeviriyor. Toni adlı köpek ile sahibinin “pisi pisi” diye çağırdığı kedi, birlikte uyuyup birlikte yemek yiyor.

Düşman olarak bilinen kedi ve dört köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor. Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Çeltik köyünde Sadi Pamuk’a ait kediler ve köpek bir arada yaşıyor. Dokuz kedi ile bir arada yaşayan Toni adlı köpek, kedilerden biri ile hiç ayrılmıyor. Kedi ve köpek her yere beraber gidip, beraber uyuyor.

Reklam
Reklam

Köpek ve kedilerin sahibi Sadi Pamuk, “Köpeğimin adı Toni. Kedilerim çok olduğu için bir isim koyamadım. Pisi pisi olarak çağırıyorum. Toni 10 seneden beri benimle birlikte. Kediler ise 3 senedir bizim yanımızda. Onları bir araya getirmek için hiçbir çaba sarf etmedim, kedi kendi kendilerine yaklaşım kurdular. Toni, içlerinden birisiyle özel olarak ilgileniyor. Kışın soğuktan, yazın ise sıcaktan koruyor. Tıpkı iki aşık gibiler. Kedi ile köpek iyi geçinemezler lafını ben doğru bulmuyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: