Kedi sahibini yedi!

Kayseri'de yalnız yaşayan 90 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.

Kayseri'de yalnız yaşayan 90 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.

Sarıoğlan ilçesine bağlı Burunören köyünde yaşayan Melek Doğan'dan (90) 5 gündür haber alamayan komşuları, kapıyı kırarak eve girdi. Yatak odasında Doğan'ın cesediyle karşılaşan komşuları, durumu yetkililere bildirdi.

Doğan'ın cesedi, otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemede, 5-10 gün önce öldüğü tahmin edilen Doğan'ın sağ gözü, kulağı ve yanağının bir kısmının olmadığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

Otopsi raporunda, "Doğan'ın baş bölgesindeki bazı organların bir hayvan tarafından yenmiş olabileceği" kaydedildi.

Doğan'ın cenazesi, otopsinin ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Köy muhtarı Mehmet Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Melek Doğan'ın dayısının eşi olduğunu belirtti.

Doğan'ın ölümüne çok üzüldüğünü ifade eden Demir, "Melek Doğan, son yıllarda evinde yalnız yaşıyordu. Uzun süredir de evinde kedi besliyordu, aynı yatakta yatarlardı. Anlaşılan, öldükten sonra 5-10 gün ceset evde kalmış, kedi acıkınca cesetten bazı organları yemiş" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: