Kedi Ve Köpeğin Dostluğu Ilgi Çekiyor

Bodrum'da bir köpek, annesi bir aracın çarpması sonucu ölen ve "düşmanı olarak bilinen" yavru kediye annelik yapıyor.

Bodrum'da bir köpek, annesi bir aracın çarpması sonucu ölen ve "düşmanı olarak bilinen" yavru kediye annelik yapıyor.

Bodrum'un Ortakent-Yahşi beldesinde yaşayan Ali Öğür, yaklaşık 2 ay önce evinde bakıp beslediği Fındık isimli köpeğe anneleri ölen kedi yavrularını emanet etti. Fındık da "düşmanı olarak bilinen" kediye annelik yaptı. Can isimli yavru kedi, bir an olsun Fındık'ın etrafından ayrılmıyor, sürekli onunla oyun oynamak istiyor.

Görenlere oldukça ilginç gelen bu yakınlık, Fındık ile Can'ı pek ilgilendirmiyor gibi. Çoğu zaman yaşlı köpek, küçük kediye ayak uyduramıyor ve ondan kaçıyor, ama kedi yine de Fındık'ın peşini bırakmıyor.

Reklam
Reklam

Ali Öğür, gazetecilere yaptığı açıklamada, gündüzleri bir arada dolaşan ve birlikte oynayan kedi ile köpeğin geceleri de koyun koyuna yattıklarını söyledi.

Yaklaşık 2 ay önce kedinin annesinin bir aracın çarpması sonucu öldüğünü belirten Öğür, "Bu köpek iki yavru kediyi emzirdi. Hatta üç taneydiler, ama birisi öldü. Ben süt verdim, ama yavrular yine köpeği emdiler. Bu kediyi Fındık büyüttü. Şimdi de koynuna alıyor sarılarak yatıyorlar. Kedi köpek birbirine düşman bilinir, ama burada tam tersi. Hayvanları görenler resimlerini çekiyor" dedi.

Öğür, diğer kedinin de bir süre önce kaybolduğunu, bir daha bulamadıklarını kaydetti.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: