Kehribar 5. Bölüm Fragmanı

Kehribar 5. bölümüyle 15 Nisan Cuma akşamı Atv ekranlarında...

Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kehribar dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kehribar'ın son bölümünde neler yaşandı?

Organize suçlar bürosundan Başkomiser Yıldırım, hem Orhan'ı hem de Musa'yı ziyaret eder. Mudanya'nın ikiye bölünmesi yetmemiş, şimdi de polis devreye girmiştir. Orhan Yarımcalı'nın kestiği racon, her geçen gün efsaneleşerek büyür. gemlik eşrafından, Yarımcalı'nın yanına yoldaş olarak gelenler olacaktır. Orhan, bir yandan Leyla'nın hayatı için endişe ederken bir yandan da pusuyu atanların peşinden gider, cenaze sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Kehribar dizisi izleyenlerine yeni heyecanlarla gelmeye devam ediyor. Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili'nin başrollerini paylaştıkları 'Kehribar' dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)'nın yer aldığı Kehribar yeni bölümü ile 8 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da ATV'de. İlgiyle izlenen dizide bu hafta neler oldu? İşte Kehribar 4. yeni bölüm fragmanı ve diziyle ilgili son detaylar..

Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)