Kelepçeli dayaklı intikam

Bursa'da birisi özel güvenlik görevlisi 3 kişi, bir bayana 'sarkıntılık' yaptığı iddiasıyla bir şahsı kelepçeleyip kaçırdı, sonra da feci şekilde dövdü. Şahısların bindiği taksicinin butona basması ve vatandaşların ihbarıyla, polis alarma geçerek dövülen şahsı kurtardı, 3 kişiyi yakaladı. Ancak yaralı durumdaki şahsın ellerindeki kelepçenin anahtarları bulunamayınca ambulansta kriz yaşandı. Acı çeken yaralı, elleri kelepçeli halde hastaneye götürüldü.

İddiaya göre, özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Korkmaz S., arkadaşları Yakup O. Ve Soner S. ile birlikte, kız arkadaşına "sarkıntılık" ettiğini öne sürdüğü İbrahim G.'nin her gece geçtiği merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Caddesi'nde beklemeye başladı. İbrahim G.'yi gören 3 arkadaş, kendilerine polis süsü verip, İbrahim G.'nin ellerini kelepçeledi ve karakola götüreceklerini söyleyerek dövdü. Daha sonra İbrahim G.'yi, Üzeyir Güleç'in kullandığı 16 T ... plakalı taksiye bindiren Korkmaz S. ve Yakup O.'yu Soner S., Mustafa Eren'in kullandığı 16 T ... plakalı taksiyle takip etti.

Reklam
Reklam

Bu esnada, kelepçelenen ve dövülen bir kişinin taksiye bindirildiğini gören vatandaşlar, polise durumu bildirdi. Zanlı ve mağduru müşteri olarak alan taksici de acil butonuna bastı. Polis, zanlıların ve yaralının olduğu taksiyi İncirli Caddesi'nde durdurmak istedi. Polisten kaçan zanlılar, Fidyekızık Köprüsü'nde yakalandı. Elleri kelepçeli ve yaralı İbrahim G. ifade veremeyecek durumda olduğu için olayları taksici polise anlattı. Yaralı İbrahim G., ellerindeki kelepçenin anahtarı bulunamayınca, güçlükle ambulansa bindirilip Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürüldü.

Olaya karışan zanlılar, Gasp Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Taksi sürücüleri ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.