Keles Çok Programlı Lisesi'nde bahar temizliği‏

Bursa'nın Keles ilçesinde öğrenciler okullarının bahçesini, Keles Belediyesi'ne ait itfaiye aracından sağladıkları tazyikli su ile...

Bursa'nın Keles ilçesinde öğrenciler okullarının bahçesini, Keles Belediyesi'ne ait itfaiye aracından sağladıkları tazyikli su ile temizledi.

Okul bahçesinde voleybol ve badminton çizgilerini yenileyen Keles Çok Programlı Lisesi öğrencileri yaptıkları temizlik çalışması ile okul bahçesini yeni bir görünüme kavuşturdu. Öğrencilerin de yardım ettiği su püskürtme işlemi yapılırken oldukça ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Sportif faaliyetleri yaptıkları bahçenin temizlenmesinden oldukça mutluluk duyan öğrenciler, Keles Belediyesi'ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz