Keles’te Ilköğretim Öğrencileri Yüzme Kursuna Uğurlandı

Keles Kaymakamlığı, Keles Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organizasyonuyla Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Keles Kaymakamlığı, Keles Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organizasyonuyla Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Zirvedeki Kulaçlar' isimli yüzme kursuna, Keles’ten 75 öğrenci Bursa’ya uğurlandı.

Keles Belediyesi önünde toplanan öğrencileri, Keles Kaymakamı Abdülkadir Duran, Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Keskin ve beraberindeki daire amirleri yolcu etti.

Bu sene yüzme kursuna ilginin büyük olduğunu dile getiren Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, “Belediye olarak araçları ve Keles Belediyesi baskılı tişörtleri temin ettik. Kurslar bir buçuk ay devam edecek, öğrencilerimizi Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki defa, başlarında öğretmenleri ile birlikte Bursa’ya götürüp getireceğiz. Dağ ilçelerinden en fazla öğrenciyi biz götürüyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Keskin ise “Biz derelerde yüzdük, bu çocuklar daha modern, hocalarının eşliğinde düzenlenen kurslarla geleceğe emin adımlarla yürüyecek. Bu kapsamda ilçemizdeki tüm güzel işlerin yanında olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
Katkısı olanlara alkış ve tezahüratlarla teşekkür eden öğrenciler, Uludağ’ın eteklerinden yüzmeye doğru yolculuğa çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: