Kelkit Kaymakamı Gazel, Aile Hekimleriyle Bir Araya Geldi

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, ilçede görev yapan aile hekimleriyle toplantıda bir araya geldi.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, ilçede görev yapan aile hekimleriyle toplantıda bir araya geldi.

Kaymakam Gazel, Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ÖDES Programı kapsamında, "Özümüz Özgürlüğümüz Engellenmesin" projesi uygulandığını söyledi.

Merkezde, beldelerde ve köylerde yaşayan özürlülere bir an önce ulaşılarak kayıt altına alınması gerektiğini ifade eden Kaymakam Gazel, "Özürlülerimize ulaşamayan hekimimiz varsa, bunun nedenini belirleyerek hemen çözüm üretelim. Özürlü, yatalak ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımız mutlaka kayıt altına alınmalı ve gerekli ziyaretleri düzenli olarak gerçekleştirilmelidir" dedi.

Reklam
Reklam

Gazel, sosyal güvencesi olmayanların ihtiyaçlarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacağını vurgulayarak, "Ortopedik yatağa ihtiyacı olan yatalak hastalarımıza yatak temin edeceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Ertuğrul Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: