Kelkit'te Akülü Araç Dağıtım Töreni Düzenlendi

Kelkit'te akülü araç dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Kelkit'te akülü araç dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Kelkit Belediyesi ev sahipliğinde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Cihan Pektaş'ın katkılarıyla il genelindeki engelli vatandaşlara yönelik 26 adet akülü aracın dağıtımı için tören düzenlendi.

Kelkit Belediyesi önünde düzenlenen törene, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Muammer Duran, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kaymakam Gazel, belediyenin katkılarıyla bayram öncesi dağıtımı yapılan akülü araçların engelli vatandaşların büyük bir eksikliğini ortadan kaldırmış olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Duran ise engelli vatandaşları topluma kazandırma adına 26 akülü araç temin ettiklerini belirterek, "Mübarek Kurban Bayramı öncesi dağıtımını yapacağımız bu araçların engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağına inanıyoruz" dedi.

Muhabir: Ertuğrul Demir / Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: