Kelkit'te Hayvan Pazarı Yenileniyor

Kelkit ilçesindeki hayvan pazarı yenileniyor.

Kelkit ilçesindeki hayvan pazarı yenileniyor.

Belediye Başkanı Muammer Duran, yaptığı açıklamada, hayvancılık bölgesi olan ilçede, günümüzün koşullarına uygun hayvan pazarına ihtiyaç olduğunu belirtti.

İlçe için büyük önem arz eden hayvan pazarı projesini hazırlatırken hem günümüzü hem de geleceği hesaplayarak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeye çalıştıklarını ifade eden Duran, "Cumhuriyet Mahallesi Sazlar mevkisindeki hayvan pazarı ihalesini yaptık. İhaleyi alan firma inşaata başladı. Kelkit hayvan pazarı 2013 yılında bitirilerek hizmete açılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Hayvan pazarının bölgenin en modern ve büyük pazarı olacağını kaydeden Duran, "Bölgenin sayılı pazarları arasına girecek bu tesisin projelendirilmesinde, yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Muhabir: Ertuğrul Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: