Kelly Brook Bodrum Tatilinde

Yaşar ANTER/BODRUM Dünyaca ünlü seksi İngiliz top model 34 yaşındaki Kelly Brook'un, iki gün önce tatil için Bodrum' geldiği öğrenildi.

Yaşar ANTER/BODRUM Dünyaca ünlü seksi İngiliz top model 34 yaşındaki Kelly Brook'un, iki gün önce tatil için Bodrum' geldiği öğrenildi. Bir detoks merkezinde yılın yorgunluğunu atıp kendini yenileyen Brook'un, geceleri de lüks bir yatta geçirdiği belirtildi. Oyuncu, mayo tasarımcısı ve televizyon sunucusu da olan Brook'un tatil anlarının fotoğraflarını kendisine ait instagram sayfasından paylaştığı görüldü. Türkiye tatiline önce Marmaris'ten başlayan Brook'un, bir hafta Bodrum'da kaldıktan sonra İngiltere'ye döneceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: