Keloğlan Tiyatrosu Beğeni Topladı

Hayrabolu Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Çocuk Tiyatrosu Gurubu’nun (HAKSA) Tekirdağ Fatih Koleji öğrencilerine...

Hayrabolu Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Çocuk Tiyatrosu Gurubu’nun (HAKSA) Tekirdağ Fatih Koleji öğrencilerine sunduğu Keloğlan isimli tiyatro beğeni topladı.

Hayrabolu Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Çocuk Tiyatrosu Gurubu (HAKSA) Tekirdağ Fatih Koleji’nde Keloğlan isimli tiyatro oyununu sergiledi. Oyun öğrenciler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Sahneye 4 kişilik bir ekiple çıkan Hayrabolu Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Çocuk Tiyatrosu Gurubu (HAKSA) tiyatro oyunlarının sosyal mesajları çocuklara taşımada önemli bir rol oynadığını vurguladılar. Müdür Yardımcısı Müjdat Öz, tiyatrocular Oğuzhan Dağlar, Şirin Akyüz, Eylem Karakulak, Onur Oyulmaz’a oyun sonunda teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin kişisel gelişimlerini artırmak için sanatsal etkinliklere ağırlık verdiklerini belirten Okul Müdürü Yüksel Altın, “Öğrencilerimizin sosyal etkinlikler içinde yer alması için çalışmalarımız sürüyor. Onların kişisel gelişimlerine yardımcı olarak bu tip etkinlikleri sürekli yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizi ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. Bu tür sanatsal etkinlikler onları bakış açılarını geliştiriyor.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: