Kemal Hoca Gidecek mi?

Urfaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç İskenderunspor maçı öncesi yaptığı açıklamada Şanlıurfa'dan ayrılacağını belirtmişti.

Deneyimli Teknik Direktöre kimse sahip çıkmadı.

Şanlıurfaspor'un deneyimli Teknik Direktörü Kemal Kılıç Bank Asya Liginde birlikte çalışıp çalışmayacağı belirsizliğini koruyor.

Şanlıurfaspor'a Kemal Saraçoğlu'nun getirdiği asabi ve disiplinli Teknik Direktör Kemal Kılıç kongre telaşında olan Şanlıurfaspor'da sessiz kaldı. Ama takımın oluşturulmasında önemli bir isim olan Kemal hoca bir çok takımın aradığı isimdi. Kemal Kılıç’ın en belirgin özelliği üst düzey kadro kurması, bir anlamda işi bir garantiye almasıydı.

Reklam
Reklam

Şanlıurfaspor kongre telaşına düşünce Kemal Kılıç ile yeniden anlaşma imzalamadı. Şanlıurfaspor 2 Haziran'da yapılacak kongreye Kemal Saraçoğlu'nun tek listeyle girmesi bekleniyor. Kulis yapan diğer adaylar destek bulamayınca Saraçoğlu güçlü bir kadroyla tekrar yönetimi oluşturacak.

Kemal Kılıç ise geçtiğimiz İskenderunspor öncesi yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor ile yeniden anlaşma yapmadığını bir süre daha bekleyeceğini belirtsede, Kılıç Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfaspor'u bırakmak istemiyor.

Bankasya liginde oynayan takımların yönetimi ile zaman zaman bir araya gelen Kemal Kılıç Şanlıurfaspor ile son görüşmeyi yapmadan bir söz vermek istemiyor.

Şanlıurfaspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Kılıç Şanlıurfaspor'a ve Şanlıurfa'ya alıştı. Bu ismin yanlız bırakılmamasını isteyen taraftarlar, Şanlıurfaspor'un Bank Asya'dan Süper Lige çıkması için herkesin elinden geleni yapmasını istiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz