Kemal Özdeş: Galatasaray maçında yediğimiz gol öncesi faul yoktu

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısındaki hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi....

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısındaki hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi.
Takımın deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, rakibin son haftalarda oldukça formda olduğunu belirterek, "Rakibimiz son haftaların en iyi ekiplerinden birisi. Çok iyi savunma yapıyorlar. Bizimde tek sermayemiz takım savunmasıydı bunu iyi uyguladık." diye konuştu.
Kemal Özdeş, takım olarak ilk yarının bitiminde hedeflediklerine ulaştıklarını kaydederek, "İlk yarı hedefimiz ilk 8 içinde yer almaktı. 17 maç sonunda oynanan oyundan memnunum. Hefimiz nisan ayında sezonu ilk 8 içinde tamamlamaktır" diye konuştu.
Genç hoca, yedikleri golden önce faul olmadığı için sinirlendiğini belirterek, şunları söyledi:
"Bu yıl oynadığımız maçlarda faullere boğuluyoruz. Galatasaray her şartta bizi yenebilecek bir takım. Ancak nedense bir türlü oyunu tam olarak tamamlayamıyoruz. Sahanın en iyi oyuncularından Simpson'u 44. dakikada kırmızı kart görecek diye oyundan almak zorunda kaldım. Bu maçta yine eksik kaldık. Faul olmayan bir pozisyondan gol yedik."
Bir gazetecinin Galatasaray'ın Yiğit İncedemir ve Yiğit İsmail Gökoğlan teklif gelip gelmediği şeklindeki bir soruya ise, şu cevabı verdi:
"Bunlar sezon başından beri yazılıyor. Şu an bir gelişme olup olmadığını bilmiyorum. İki oyuncum da takımın iyi oyuncularından. Büyük takımların istemesi bizi mutlu eder tabi ki takımda kalmasını isterim. Benim bildiğim birşey yok."
Basın toplantısına katılan kaleci İlker de, Galatasaray maçının oldukça zorlu geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "Biz iyi defans yaparak rakibin gol yollarını kapattık. Rakip duran toplarda etkiliydi. Neticede duran topdan bir gol yedik. Sahada 10 kişi kalınca oyunun kontrolü rakibe geçti. Hedefimiz sezonu ilk 8 içinde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.
Basın toplantısına katılan Simpson da, Galatasaray'ın kendilerinden iyi olduğunu ve yenilen golden sonra oyundan düştüklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz