Kemal Özdeş: Zor deplasmanda aldığımız puan için mutluyuz

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gaziantepspor karşısında aldıkları bir puan için çok mutlu olduklarını söyleyerek,...

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gaziantepspor karşısında aldıkları bir puan için çok mutlu olduklarını söyleyerek, maçın pozisyon açısından olmasa da mücadele açısından iyi geçtiğini dile getirdi.
Özdeş, deplasmanda oynadıkları Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada, beraberliğe sevindiklerini ifade etti. Gaziantep deplasmanına gelmeden önce oynadıkları 6 maçın 5’ini kazandıklarını, birinde de berabere kaldıklarını hatırlatan Özdeş, şöyle konuştu:
“Gaziantepspor gibi zor bir deplasmandan 1 puan aldığımız için memnunum. 89 dakika bir gol atabilmek için verdiğimiz çabadan, bunun karşılığını almaktan ve seriyi 7 maça çıkarmış olmaktan dolayı mutluyum. Sonuna kadar çok çaba sarf ettik. Gaziantepspor’da bu çabayı defansif olarak gösterdi. Seyir zevki ve pozisyon açısı açısından düşük ama mücadele açısından çok iyi bir maç oldu diye düşünüyorum.”
Manisaspor’un golüne imza atan İsaac ise zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, “İlk dakikadan itibaren sürekli maçı kazanmak isteyen taraftık. Bu yönde oyunumuzu oynamaya çalıştık. Son dakikaya kadar da mücadelemizi bırakmadık ve haklı bir beraberlik aldık.” ifadelerini kullandı.
Oyuna ikinci yarıda dahil olan Kahe de maça çok şanssız başladıklarını söyleyerek şöyle konuştu:
“İlk dakikalarda bir gol yedik. Ama bu ilk dakikalarda yediğimiz gol bizim takımımızın ne kadar olgun olduğunu göstermesi anlamında, bizim için çok bir oldu diyebilirim. Çünkü bu dakikadan sonra kötü bir gol yedikten sonra hiçbir şekilde oyun sistemimizi bozmadık. Sürekli topa sahip olmaya çalıştık, golü aradık. Sonuçta beraberlikle de biz bunun ödülünü aldık. Bence maçı kazanabilirdik de. Maçı kazanmak için çok sayıda pozisyonlarımız oldu ama son paslarda pek dikkatli olamadık. Yine de beraberlik haklı bir skor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz