Kemal Serhatlı Pyo'dan Sigarayı Bırakıyorum Kampanyası

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, erken yaşta sigara alışkanlığının bırakılmasının toplumu daha sağlıklı hale getireceğini...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, erken yaşta sigara alışkanlığının bırakılmasının toplumu daha sağlıklı hale getireceğini söyleyerek, “Devlet tedbirlerini alır, alıyor, ancak bunun için öncü çalışmalar gerekiyor” dedi.

Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu ile Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce "Sigarayı Bırakıyorum" kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, “Bugün kadını ve erkeğiyle toplumda belli bir sigara alışkanlığı var, içenler risk altında. Bu alışkanlığın erken yaşta terk edilmesi toplumu daha sağlıklı hale getirecektir. Devlet tedbirlerini alır, alıyor, ancak bunun için öncü çalışmalar gerekiyor. Sigara alışkanlığının sona erdirilmesi için yapılan etkin çalışmaları takdir ediyoruz” diye konuştu. “En iyisi sigaraya hiç başlamamaktır” diyen Vali Coş, Adana'da son bir ayda ele geçirilen uyuşturucu miktarının da 2,1 tona ulaştığına da dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Nuri Ateş ise kampanyanın, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma günü vesilesiyle başlatıldığını kaydederek, sigara içenlerin sayılarının azaltılmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Ateş, kampanya kapsamında öğrencilerden 53'nün kampanya kapsamında sigarayı bıraktıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: