Kemalpaşa Asfaltlanıyor

İzmir Kemalpaşa’da, şehir merkezinde başlayan alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları, yerini asfalt ve yol çalışmalarına...

İzmir Kemalpaşa’da, şehir merkezinde başlayan alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları, yerini asfalt ve yol çalışmalarına bıraktı.

Uzun süredir ilçenin dört bir yanında çalışma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İzbeton ekipleri, metropol alan sınırları içinde mevcut yolların Finişer ile asfaltlama çalışmaları kapsamında, Kemalpaşa ilçe girişinden başlayan Bulvar asfaltlama çalışmasını başlattı.

Proje dahilinde şehir merkezinde farklı noktalarda asfalt çalışması yapımı devam edecek. Yolların tamamlanması ile ilçede uzun süredir devam eden bozuk yol şikayetlerinin sona ermesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: