Kemalpaşa'da eşini bıçaklayan koca tutuklandı

İZMİR (A.A) - Kemalpaşa ilçesinde karısını bıçakla yaralayan bir kişi tutuklandı.

İZMİR (A.A) - Kemalpaşa ilçesinde karısını bıçakla yaralayan bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, eşine uyguladığı şiddet nedeniyle mahkemece alınan tedbir kararı ile eşinden ayrı yaşayan M.K. (35), Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü koruması altında bulunan çocuğunu ziyaret etmek istediğinde, çocuğun eşi Havva K. (29) tarafından teslim alındığını öğrendi.

Bu duruma sinirlenerek arabasıyla eşinin yanına giden M.K, yolda gördüğü eşi ile tartıştıktan sonra bıçakladı.

Vücuduna aldığı 6 bıçak darbesiyle yaralanan Havva K, ambulansla kaldırıldığı Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan M.K, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada, Havva K. ve M.K. çiftinin 2002 yılında evlendikleri ve bu evlilikten iki kız çocukları bulunduğu, 2010 yılında boşanan çiftin, bu süreçte çocuklarını Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü korumasına verdikleri, 2011 yılında yeniden evlenmelerinin ardından devlet himayesindeki çocuklarından birini yeniden yanlarına aldığı öğrenildi.

Havva K'nın, yeniden evlenmelerinin ardından eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvurması üzerine M.K. hakkında eşinin yaşadığı eve yaklaşmaması için tedbir kararı alındığı belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: