Kemalpaşaspor Gençlere Güveniyor

İzmir Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan Kemalpaşaspor, hazırlık maçında Bal ligi ekiplerinden...

İzmir Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan Kemalpaşaspor, hazırlık maçında Bal ligi ekiplerinden Salihli Belediye Spor ile Kemalpaşa İlçe Stadyumu’nda karşılaştı. İlk yarısı 1-0 Kemalpaşaspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma 5-1 Salihli Belediye Spor üstünlüğü ile sona erdi.

Kemalpaşaspor Teknik Direktörü Mükremin Kars, "Bu yıl Kemalpaşaspor lige, bir ay önce başlayan hazırlıklarıyla start verdi. Takımı bu sene gençleştirdik. Genç bir ekip ile mücadele edeceğiz. Hedefimiz orta sıralar. Gidebildiğimiz noktaya kadar gideceğiz. Kemalpaşa’da herkesin taşın altına elini koyması ve bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Bu takım genç ve tecrübesiz.Ama inanıyoruzki ligde iyi şeyler yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Kemalpaşaspor ligin ilk maçında Foça Bld. Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: