Keman ve vokalin büyülü buluşması

Keman ve vokalin belki de en etkili buluşmasını izliyoruz onunla. Kemanın büyülü tınısı, Canan Leslie Anderson'un zerafeti ve etkileyici sesiyle birleşince çok da alışık olmadığımız farklı bir keyif yaşatıyor bizlere.

Keman ve vokalin birlikteliğini en iyi şekilde sunan Canan Leslie Anderson, keman eğitimine İstanbul Belediye Konservatuarı'nda başladı.Yeteneği kısa zamanda önemli adımlar atmasını sağladı.İlk konserini 6 yaşında Avusturya Kültür Merkezi'nde verdiÖğrencilik yıllarında birçok gençlik orkestrasıyla çalışan Anderson, 1994 yılında dünyada ilk kez gösterime giren "Kugeln des Sultan" adlı eserde baş kemancı olarak görev aldı. Birçok orkestrada baş kemancı olarak görev yapan Canan Leslie Anderson, 1998 ‘de Salzburg Festsaal Schloss Mondsee'de konser verdi. Birçok ünlü sanatçısının da konserlerinde keman ve vokal eşliğinde bulundu.

Reklam
Reklam

1999 yılında Türkiye'ye dönen Anderson, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde tekrar göreve başladı.2006 yılında müzik adamı Özkan Turgay la çalışmalara başlayan Canan Leslie Anderson, yakın bir zamanda kendi albümünü çıkartacak. Farklı ses rengi ve kemanıyla müziğe yenilik getiren Anderson, 26 Aralık akşamı Geoduvar sponsorluğunda Garanti Kültür Merkezi Ayhan Şahenk Salonu'nda bir konser verecek.

Zerafet, farklılık ve keyifli bir müzik ziyafeti için 26 Aralık'ta sizleri bekliyoruz.

Tarin: 26 Aralık 2007

Yer: B. Ü. Vakfı Garanti Kültür Merkezi Ayhan ahenk Salonu Saat: 19.30-20.30 kokteyl 20.30 konser