Kemer, Azerbaycan’da Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kemer konuşuldu. Güney Antalya Turizmi Geliştirme...

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kemer konuşuldu. Güney Antalya Turizmi Geliştirme Alt Yapı ve İşletme Birliği(GATAB), Kemer standında tanıtımları başarıyla gerçekleştirdi.

Dünyanın pek çok ülkesinden turizmcilerin bir araya geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 12. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda GATAB, üç yıldır olduğu gibi yine bu yıl da Kemer’i tanıtmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kemer standında yer aldı. Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun ile Azerbaycan Kültür ve Tanıtma Ataşesi Seyit Ahmet Arslan’ın ziyaret ettiği Kemer standına Azeriler de yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Turizm Tanıtım İhtisas Komisyonu öncülüğünde Bakü’deki fuara katılan GATAB, Kemer tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kemer standında yerini alan GATAB yetkilileri fuara katılan tur operatörleri, acenteler, turizmciler ve çok sayıda ziyaretçiye Kemer’in tatil seçeneklerini anlattı. Ziyaretçilere Kemer’i tanıtan üç ayrı lisandaki kataloglar (Türkçe-Rusça-İngilizce), Kemer’in karikatürize haritası, magnet, nazar boncuğu bilekliği ve Kemer tanıtım filmi gibi çeşitli hediyeler verildi.

Azerbaycanlılar başta olmak üzere Türki Cumhuriyetlerden gelen ziyaretçilerin Kemer için son derece önemli olduğuna dikkat çeken GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer’in Azerbaycan başta olmak üzere komşu ülkelerindeki turistleri de ağırladığını ve bu ilginin bu yıl da artarak devam etmesi için çalıştıklarına vurgu yaptı. Üras “İki halkın arasındaki dostluk ve kardeşliğin verdiği güç ile ülkeler arasında tüm sektörlerde ve özellikle turizmde işbirlikleri her geçen gün artıyor. Özellikle Azeri iş adamları bölgemize ciddi yatırımlar yapıyorlar. Bu ilgiyi korumak ve daha da cazip kılmak için Bakü’de balarılı tanıtım çalışması yapıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz