Kemer Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Antalya’nın Kemer İlçe Belediyesi’ne polis tarafından düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Mustafa Gül gözaltına alındı.Operasyonun başladığı...

Antalya’nın Kemer İlçe Belediyesi’ne polis tarafından düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Mustafa Gül gözaltına alındı.

Operasyonun başladığı saatlerde tekne ile denizde olduğu belirtilen Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Marina’ya döndüğünde Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak, Kemer Hakkı Saydan Caddesi üzerindeki evine götürüldü. Polis Başkan Gül’ün evinde arama yaparken, Başkan Gül’ün babası İsmail Hakkı Gül ile kız kardeşi Hale Gül de eve geldi. Evde iki saat arama yapan polis ekipleri, daha sonra Başkan Gül ile birlikte Kemer Belediyesi’ne geldi. Polis aracından inen Gül, basın mensuplarının “Neden gözaltına alındınız?” sorusunu yanıtsız bıraktı.

Reklam
Reklam

Polisin Kemer Belediyesi’ndeki araması devam ederken, operasyonun Kemer pazar yeri ve imar alanları ile ilgili olarak gerçekleştirildiği bildirildi. Operasyon kapsamında polisin 20 kişinin ifadesine başvuracağı öğrenildi. Başkan Mustafa Gül ile birlikte Zabıta Amir Vekili İsmail C., Ruhsat Şube Müdürü Erdoğan O., İmar ve Şehircilik Müdürü Nuray M. ve Yeni Kemerspor Başkanı Salim U. ve Kemerspor eski Başkanı İsa K., Başkan Gül'ün danışmanı Galip Ç., Kemer'de faaliyet gösteren bir tur şirketi sahibi Erkan Ü.’nun da gözaltına alındığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz