Kemer Belediye Başkanı Gül Hakkında Babasının Iddiaları-Gül: "Kardeşlerimle Toplantı Yaparak Bir Karar Aldık.Mülklerin Idaresi Için Içimizden Bir Kişiyi Seçeceğiz.Bu Konuda Dava Açacağız"

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, babasının hakkındaki iddialarını reddederek, "Kardeşlerimle toplantı yaparak bir karar aldık. Mülklerin idaresi için içimizden bir

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, babasının hakkındaki iddialarını reddederek, "Kardeşlerimle toplantı yaparak bir karar aldık. Mülklerin idaresi için içimizden bir kişiyi seçeceğiz. Bu konuda dava açacağız" dedi.

Gül, İstanbul'da yaşayan babası İsmail Hakkı Gül ile üvey annesi Emine Gül'ün "7 milyon 500 bin avroluk borç davasının arkasında kendisinin olduğu" iddialarına ilişkin amcası ve kardeşleriyle Kemer Belediyesi Seçim Bürosu'nda basın toplantısı düzenledi.

Babası İsmail Hakkı Gül'ün gazetelerde yer alan açıklamalarına tepki gösteren Gül, babasının 30 yıldır aile üyeleri ile görüşmediğini ileri sürdü. Gül, "Aile büyüklerimizden vefat edenler oldu. Onların cenazelerine bile gelmedi. Ailemizden koptu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gül ailesi olarak toplandıklarını ve babasından soyadını değiştirmesini talep ettiğini ifade eden Gül, şöyle konuştu:

"Gül ailesi, aile milliyetçisidir. İyi ve kötü günde hep bir arada olmuştur. Bundan sonra da yine aynı şekilde yaşamaya devam edeceğiz ama o bulunduğu ortam dolayısıyla içimizde olamayacak. Babamın başına bir senet olayı çıktı. Kemer'e gelip, mallarına sahip çıkmasını istedim. Son 2 aydır 'Sahte senedi ben yaptım diye konuş' diye bana baskı uyguluyor. Böyle bir şeyi insan evladına söylemez."

Babasına karşı hukuk savaşı vereceklerini belirten Gül, şöyle devam etti:

"Kardeşlerimle toplantı yaparak bir karar aldık. Mülklerin idaresi için içimizden bir kişiyi seçeceğiz. Bu konuda dava açacağız. Ben de hem İsmail Hakkı Gül hem de eşi Emine Gül'e maddi, manevi tazminat davası açacağım. Artık onu içimizde görmek istemiyoruz."

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: