Kemer, Moldova Kişinev Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nda Tanıtıldı

Kemer, 18. Moldova Kişinev Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nda tanıtıldı.

Kemer, 18. Moldova Kişinev Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nda tanıtıldı.

Romanya, Bulgaristan ve Türkiye'nin katıldığı Moldova Kişinev'de düzenlenen 18. Moldova Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nda Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB), Kemer'i tanıtmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Kemer standında yer aldı.

GATAB Turizm Tanıtım İhtisas Komisyonu Başkanı Hüseyin Er ve komisyon üyesi Ahmet Güler, fuar boyunca Kemer standında bölgenin tatil fırsatlarını başta Moldovalılar olmak üzere tüm ziyaretçilere tanıttı. Görevliler, tur operatörleri, acenteler, turizmciler ve çok sayıda ziyaretçiye Kemer'in tatil seçeneklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Kemer standını ziyaret eden misafirlere Kemer'i tanıtan katalog, Kemer'in karikatürize haritası, magnet, nazar boncuğu bilekliği ve Kemer tanıtım filmi gibi çeşitli promosyon malzemeleri hediye edildi.

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: