Kemer, Ünlü Seyahat Ve Gezi Dergisi Tempo Travel’a Kapak Oldu

Tempo Travel, Mart 2013 tarihli sayısında Kemer Bölgesi’ni ve Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı...

Tempo Travel, Mart 2013 tarihli sayısında Kemer Bölgesi’ni ve Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği’ni (GATAB) sayfalarına taşıdı.

Aylık olarak yayınlanan Tempo Travel dergisi, Kemer bölgesinin güzelliklerini ve bölgenin gelişimine katkı veren GATAB’ın projelerini, turizm yatırımlarını ve hizmetlerini okuyucularıyla buluşturdu. “Turizmin popüler merkezi” başlığı ile verilen yazıda Beldibi, Göynük Kanyonu, Çalış Tepesi, Phaselis, Kiriş, Çamyuva, Olympos, Tekirova ve Ulupınar başta olmak üzere pek çok tarihi ve turistik mekan geniş olarak işlendi.

Reklam
Reklam

Tempo Travel ayrıca Rusça olarak hazırlattığı özel sayısında da Kemer’in güzelliklerine kapaktan yer verirken içerde de 9 sayfada Kemer’i tanıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: