Kemeraltı Esnaf Derneği'nden İESOB'ya Ziyaret

İZMİR (A.A) - Kemeraltı Esnaf Derneği'nin yeni seçilen yönetim kurulu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'yu

İZMİR (A.A) - Kemeraltı Esnaf Derneği'nin yeni seçilen yönetim kurulu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret etti.

İESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen, Kemeraltı'nda bulunan işyerlerinin çoğunluğunun esnaf odalarına kayıtlı olduğunu, yeni dönemde bölgedeki sorunları çözmeye çalışacaklarını belirtti.

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise tarihi özellikleri de bünyesinde barındıran Kemeraltı'nın üstü açık bir alışveriş merkezi konumunda olduğunu dile getirdi. Mutlu, "Böylesine farklı özellikleri olan Kemeraltı'nın kentin turizmine ve ticaretine daha fazla katkı koyması gerekir. Bugüne kadar Kemeraltı için yapılan çalışmalara destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da dernek yönetiminin yanında olmaya özen göstereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonunda Gönen, "İzmir'in Ahi Babası" ilan ettikleri Mutlu'ya plaket verdi.

Muhabir: Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: