Kemer'de Cankurtaranlar Yarıştı

Kemer ilçesinde cankurtaranlar arası yarışma düzenlendi.

Kemer ilçesinde cankurtaranlar arası yarışma düzenlendi.

Kemer Turistik Oteller ve İşletmeler Birliği'nin (KETOB) Ay Işığı Plajında bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği yarışmaya katılan 16 cankurtaran ilk etapta 400 metre yüzdü.

Kumsalda 100 metre koşuyla devam eden yarışta cankurtaranlar, temsili boğulma tehlikesi geçirenleri en kısa sürede sahile ulaştırmaya çalıştı.

Yerli ve yabancı turistlerin de izlediği yarışmada 3 kategori sonunda en çok puan toplayan Zeki Mert Gücü birinciliği elde ederken, ikinci Ekrem Selçuk Kangal, üçüncü Serhat Akbulut oldu.

Reklam
Reklam

KETOB Başkanı Tayyar Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Amacımız insanlara cankurtaranın önemini anlatmak. Bu organizasyonu düzenlediğimiz için mutluyuz. Yarışmacılar dereceye girebilmek için yoğun çaba harcadı" dedi.

Muhabir: Yunus İçen / Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: