Kemer'e renk geldi

9. Kemer Altın Nar ve Sanat Festivali Murat Boz konseri ile başladı.

Kemer Belediye Başkanı sayın Mustafa Gül eşliğinde başlayan festival korteji halkın büyük ilgisiyle karşılandı.

Kemer halkının gelen sanatçılara ilgisi görmeye değerdi. Büyük bir kalabalık ile korteji karşılayan kemer halkı sanatçılara sevgi gösterisini büyük alkış ve tezahüratla gösterdi…Korteje katılan büyük usta Haldun DORMEN, sinemamızın jönü Salih GÜNEY, Seyyal TANER, Safiye SOYMAN, Nez, Mansur ARK, Tanyeli, Seda ÜREN, Nilay DORSA kemer halkı tarafından coşku ile karşılandı..

FESTİVALDEN RENKLİ KARELER (FOTO GALERİ)

Yeşil ve mavinin birleştiği festivalde çok sesli sanat ortamı oluşturarak. Kemer'i sadece turizm değil, kültür ve sanat potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefleyen sayın Mustafa Gül kemer halkı için güzel bir etkinliğe imza attı…

Festivalin ilk gününde Murat BOZ, Kemer halkını doyasıya eğlendirdi. Binlerce kişinin tıka basa doldurduğu stadyumda açılış konuşması yapan belediye başkanı Mustafa GÜL, halkın ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu sanata ve satatçıya kemer olarak hep değer vereceklerini belirtirken Haldun DORMEN'e bir sokağın ismini verdiklerini,şuan hasta yatağında olan Nejat UYGUR'u ölümsüzleştirdiklerinin müjdesini verdi.Geceye konuk misafiri olarak davet edilen Mehmet DALMAZ geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Zühre DALMAZ ile festival'in ilk gününde Belediye Başkanı Mustafa GÜL'ü yalnız bırakmadılar. Murat BOZ konserini en keyifli izleyenler arasında Safiye soyman'ın oğlu ms hastası Harun AKARÖZ dikkatlerden kaçmadı.

Kemer Nar Festivali 19 Haziran salı Volkan KONAK 20 Haziran Safiye SOYMAN Faik ÖZTÜRK ve 21 Haziran Hülya AVŞAR konseri ile son bulacak..